Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Alibábovka
Rychlá znojemská
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Vepřové nudličky na žampionech
Lahodné profiteroles
Šusky (opečené škubánky)
Tzaziky
Halali-smetanová omáčka po našem
Jednoduchý vajíčkový salát s rajčaty
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem