Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pikantní masové nudličky
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Zapečený květák III.
Beránek hrnkový
Srnčí hřbet na liškách
Bramborové hrudky - smažené
Chřest na másle
Polévka z bílých fazolí s uzeným masem
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Pravé maďarské lečo
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…