Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Špenátové lasagne
Houbová omáčka II.
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Placičky z cukety a mrkve
Čokoládový Baileys
Sladká rýže s jahodami
Celerová krémová polévka
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi