Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí řízky Ondráš
Zapečený pangasius
Bramborové noky s houbovou omáčkou
Zapečená ryba s přílohou
Brokolicová (květáková) roláda
Těstoviny se špenátem, brokolicí a…
Rizoto s vepřovou konzervou
Mletá směs s fazolemi
Tvarohový koláč s borůvkami
Krémové lečo
Minestrone
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Borůvkový cheesecake
Steakový salát s balzamikem
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Ostružinový koláč s broskvemi