Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Svíčková z kuřete
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Bramborový guláš III.
Levný houskový knedlík
Květáková polévka s brokolicí
Vepřové na pomerančích
Velmi snadná žampionová omáčka
Caesar wrap
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.