Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Smažené kuře
Filé po cikánsku
Zapečená brokolice se žampiony
Kelímková bábovka z jogurtu
Jogurtová marináda na kuře
Arašídové máslo
Voňavé anglické kapsy
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Kvašený zeleninový salát Pickles
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě