Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Chilli con carne V.
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Kynuté těsto na Buchty, Záviny,…
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Škvarkové placičky
Dukátové buchtičky "mňam"
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Zapečené brambory s kuřecím masem
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.