Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tvarohová vánočka
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Těšínská šoldra
Banánový krém - poháry, dezerty,…
Jednoduchá pomazánka s Romadurem
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Tuňáková pomazánka s olivami na…
Krkovička na hrášku
Bramborový chléb
Pečené papriky se sýrem, rajčaty a…
Lehký levandulový sirup
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet