Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Staročeský guláš
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Pomerančový džem (marmeláda)
Tažený štrůdl (závin)
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Podzimní jablečný (hruškový) koláč s…
Kokosový piškot - korpus
Banánová roláda s margotkou
Domácí čokoládová zmrzlina
Cuketové placky
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě