Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Doudlebské vdolky
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Maso na houbách babičky Aničky
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Perník s pudinkem - nedrobí se
Fazole s rajčaty
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Čokoládový dort ala Sacher
Salát s broskví a krabími tyčinkami
Kuře v parmazánu se salátem
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Velikonoční nádivka
Pečený králík s citronem a bylinkami
Velikonoční beránek šlehačkový
Kuřátkové sušenky
Fantastické hrnkové knedlíky
Kedgeree
Pórková polévka s cizrnou