Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí maso na zázvoru
Makový jablečník
Rychlovka z papiňáku
Bavorský knedlík
Špecle se slaninou a žampiony
Dýňové pyré s bramborem
Cheesecake z domácí lučiny
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Pasta / pesto z česnekových výhonků
Kuře na paprice
Vajíčková pomazánka
Sedlácký salát
Křupavé hovězí nudličky s brokolicí
Jemná kedlubnová polévka
Makové palačinky s citronovým tvarohem
Pampeliškový med II.
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…