Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Svíčková z kuřete
Cukrářská vánočka (mazanec)
Zeleninová pánev
Lilková směs s nivou
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Smažák z hrnku podle Ládi Hrušky
Jednoduchý švestkový koláč
Celer smažený v kořeněné tempuře
Smaženka s restovanou zeleninou
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Rozkvetlý chléb
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč