Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Doudlebské vdolky
Jogurtová marináda na kuře
Karamelové řezy s mandlemi
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Kakaovo-tvarohový dort
Rebarborový crumble se zakysanou…
Omáčka k těstovinám
Ořechové řezy s vločkami
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Stroganoff
Sirup ze smrkových výhonků
Jahodovorebarborový sypaný koláč
Smažený bílý chřest
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky
Risotto s chřestem
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Chřestová polévka s pestem
Křehký dort s revení