Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Vepřové závitky na smetaně
Lehký tvarohový koláč
Špenátové palačinky zapečené
Linecké třené cukroví I.
Gyros s tzatziky
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
Makový koláč s rebarborou
Jablečný závin z listového těsta
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Nasi Goreng - indonéská smažená rýže
Rebarborový džem s vanilkou
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory