Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salát z čínského zelí
Škvarkové pagáčky
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…
Marokánky IV.
Medové-ořechové řezy
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Třešňová omáčka
Chléb z domácí pekárny
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Pesto z medvědího česneku a vlašských…
Lemon curd
Rychlá bábovka
Jarní minestrone s petrželovým pestem
Tvarohové řezy s mákem
Bylinková vepřová panenka
Hrášková šakšuka
Palačinky se šunkou a vejci