Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Italská omáčka
Chlebové placky
Hodolanská omáčka
Kapr na česneku - Balkán
Domácí pizza I.
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Kuřecí prsa obalované v chipsech
Kiwi smoothie
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki