Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Pierogi ‒ pirožky
Medová ňadra na houbách
Krůtí medajlonky se sýrem
Rybí pomazánka od babičky
Mrkvová-pažitková pomazánka
Velikonoční nádivka dle časopisu F.O…
Zabaione - Italský desert
Kynuté buchty z remosky
Kachní prsa a bramborové suflé
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem