Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuře na citronech
Masový vývar s petrželovými noky
Cibulová červená řepa - sladkokyselá…
Jednoduché sýrové chuťovky (slané…
Cibulovo-česnekové plátky
Bylinková krkovice na houbách …
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Naložená kuřecí křídla
Filet z candáta se šťouchaným…
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem