Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Zabalená vepřová panenka
Tvarohový mřížkový koláč II.
Donutky
Pórková omáčka
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Hovězí kližka se smetanovou houbovou…
Cibulové (pórkové) vepřové maso
Lehký sirup z růží
Pikantní jogurtové filé
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky