Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Rajská polévka s masem
Rybí salát z králíka
Těstovinový salát s tuňákem IV.
Luxus řez
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Letní pokušení: Malinové muffiny
Zelňačka III.
Bábovka s rebarborou - hrníčková
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci