Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Maso na houbách babičky Aničky
Domácí kečup
Krupicovo-tvarohový koláč s ovocem
Rychlovka z těstovin
Metr (šachovnice)
Octové těsto místo listového
Králíček na smetaně a hořčici
Jednoduché špecle se zelím a masem
Krémová houbová polévka
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Česnečka
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Polévka z červené čočky
Mexický hrnec s rýží
Zimní minestrone