Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Čočkový salát se zelím
Chalupářské brambory
Jehněčí plec pečená
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Česneková pomazánka - Ježek
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Minestrone
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…