Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Salát z čínského zelí
Kotlety na smetaně II.
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Ananasové řezy
Studený pikantní bůček
Šťouchaná buchta
Košovská specialita
Karbenátky po našem
Rajský salát (nejen) s mozzarellou
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies