Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Mexické placky tortillas z mouky
Kuřecí játra na olivách a víně
Škvarková pomazánka podle řezníka…
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
"Jahoďák" - dort
Bleskový koláč s tuňákem a rajčátky
Pudinkové lívanečky (DUKAN)
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Univerzální fíková barbecue marináda
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…