Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Francouzský plátek
Kuře na čtvrtek
Kuřecí řízečky - marinované
Vepřové maso na paprice
Bramborový guláš III.
Květáková nádivka
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Blesková rýže kari podle Lidušky
Kuře na bramborách z remosky
Boloňská pizza
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies