Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí polévka s masem - dietní
Houby na kyselo bez zavařování
Vyprošťovací česnečka
Nivová pomazánka II.
Zapečená ryba s přílohou
Tvarohové kynuté buchty
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Steak Chateaubriand
Jidáše - medové
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros