Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Indická kuřecí stehna
Zabijačkový guláš
Hrách na maďarský způsob
Mramorové maso
Bramborák z chleba
Hovězí pupek s houbovou omáčkou a…
Kořeněná panenka - grilovaná
Bábovka z marmelády (džemu)
Čokoládový dort s broskvemi
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky