Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Ovocné řezy z listového těsta
All exclusive s jahodami
Vepřové maso na paprice
Salát z krabích tyčinek s majonézou
Pečené kuřecí se zeleninovou rýží
Srnčí maso na smetaně
Maso v zelenině z pečícího sáčku
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Bramborový salát s řepou
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek