Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hlávkový salát s avokádem
Ostrá pomazánka s pivem
Teplý bramborový salát
Sněhové pečivo
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Valašské frgály dle časopisu F.O.O.D.
(nejen) Hořčicové řízky
Dip z tvarohu a máty
Krémová polévka
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek