Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Čínské vepřové kostky
Bramborové pusinky (1922)
Šlehačková roláda II.
Mrkvová bábovka
Hnětynky - posvícenská specialita z…
2x křenová omáčka se smetanou
Americký hamburger z vyzrálého…
Česnekovo-houbové maso zapečené s…
Šunkovo-sýrové karbanátky
Sedlácké brambory s bryndzou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem