Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Marinovaná kuřecí prsíčka na grilu
Listové řezy s krémem
Tvarohové šátečky
Špagety se šunkou
Vepřové kousky na paprice
Zapečené buřty s nivou a cibulí
Rýže s kari na smetaně
Rajská omáčka z džusu
Kuře (nejen) na bramborách
Pravé maďarské lečo
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Cuketová bábovka
Tzatziki
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Borůvková zmrzlina
Lehký levandulový sirup
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…