Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí na červeném víně
Pikantní telecí řízek
Skvělá ryba se zeleninou
Bábovka jak od paňmámy
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Květák s mletým masem po boloňsku
Šunkovo-sýrové karbanátky
Česneková surimi (krabí) pomazánka
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake