Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Žabinec vodníka Česílka
Kořeněná rajská omáčka
Bábovka s medem, ricottou a jablky
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Achillova pikantní křidýlka
Celerová omeleta
Indiánci
Kýta v žampionové omáčce
Thajské rýžové nudle Pad Thai
Kuličky z mletého masa s rychlou…
Zelňačka s klobásou
Tvarohovojablečná bábovka
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Budapešť
Podmáslový koláč s jablky a…
Smetanová bramborová polévka
Trojí sladká ovesná kaše