Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Čočka na slanině
Jablečná buchta s pudinkem
Švýcarské fondue
Pražené mandle
Slané copánky z listového těsta
Zapékaná zelenina se sýrem
Hruškovo-skořicová žemlovka se sněhem
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Salát Caprese II
Houbové ragú s nudlemi
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami