Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Znojemská čočka
Kroužky z nivy
Zeleninová polévka s pohankou
Malinový dort - bez křoupání
Lívance s tvarglemi
Jahelníkový nákyp
Nejlepší horká čokoláda II. - méně…
Zeleninové pohankové "rizoto"
Mandle v pánvi pražené
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros