Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Gratinovaný květák
Řez obližprst
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Bramborové placky s mákem
Řecký salát a la ENKI
Polévané piškotové muffinky
Sojová směs na topinky, těstoviny...
Panna cotta s ostružinovou omáčkou
Red velvet brownies
Lepenice s trhaným uzeným
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Topinky s houbami a čedarem
Dýňové muffiny
Koláč s kaki a skyrem
Houbový guláš
Podzimní salát Coleslaw
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem