Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tuňáková pomazánka
Valašská zelňačka s houbami
Škvarkové placičky
Rychlá perníková roláda
Pikantní syrečkový (tvarůžkový) salát
Litá buchta
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Rychlé povidlové řezy
Škvarkové pečivo - housky, šneci,…
Hovězí ptáčky s rýží
Valentýnská čokoládová pěna
Hovězí sekaná Wellington
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…
Turecká vejce
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Krémová brokolicová polévka s česnekem