Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Langoše
Smažená zmrzlina
Jablka v županu podle Lorenze Lamase
Pikantní škvarková pomazánka
Pařížské těstíčko (na obalování nebo…
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Kávovo-ořechová roláda
Kuře pečené s jemnou nádivkou
Hovězí líčka na houbách
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros