Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krevety na česnekovém másle
Třešňový džem s rybízem
Jablečné čatní
Zapékané těstoviny II.
Mazanec vánočka III.
Tvarohová pomazánka s ředkvičkami
Houbové ragú
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Topinka s grilovaným oštěpkem
Domácí kečup
Steakový salát s balzamikem
Borůvkový cheesecake
Ostružinový koláč s broskvemi
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.
Rajčatová salsa
Okurky ve vinném octě
Gazpacho - andaluská zeleninová…