Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Guláš v papiňáku
Buchty kynuté
Dýňový krém
Karamelové řezy od Gizky
Letní linecký koláč
Žampiony na grilu
Velikonoční kopřivová nádivka
Ananasová bábovka - vláčná
Sladký zeleninový salát z paprik,…
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou