Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Hovězí maso na pepři
Jablečná buchta II.
Maso v jogurtu
Panenka v česnekovo-sýrové krustě
Banánovo-jahodový dort
Houbová staročeská pečínka s bramborem
Bramborový knedlík podle norem
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Zauzená vepřová panenka
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše