Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tmavé housky pro domácí pekárnu
Rychlí utopenci
Kokosový koláč
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Perník s mřížkou
Domácí šunka ála vepřováček
Bylinkové kuře (králík) pečené na…
Borůvkový dort
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky