Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Jednoduchá česneková pomazánka na…
Pomazánka z makrely
Rebarborové řezy
Kuře na nových bramborách
Jemná křenová pomazánka
Hrachová polévka s domácími…
Cheesecake IV.
Marinovaná kuřecí prsa II.
Brokolicová polévka bez smetany
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi