Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Česneková polévka III.
Rychlá zelňačka
Posvícenské koláče z r. 1900
Babiččiny kotlety
Jogurtovo-mrkvový koláč s mákem
Omáčka z kuřete
Citronová bábovka z pomazánkového…
Penne se špenátem
Pečené kuře s čočkou beluga
Polévka z pečeného květáku
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake