Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Krůtí vejmysl
Smetanové tyčinky
Drůbeží játra rychlá a dobrá
Smetanovo-bramborový krém
Bruselské hovězí - minutka
Česneková plec
Jednoduché tvarohové šátečky (závin)…
Pomazánka z červené řepy I.
Gulášová polévka
Smažené toasty se špenátem a sýrem
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies