Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Jitrnicový prejt
Ořechové řezy naší babičky
Karamelové hrušky
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Pečená sekaná v zelenině
Uzený losos na grilu
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Bramborovo-žampionová polévka na dva…
Kapustové karbanátky s bramborovou…
Turecká vejce
Blesková zeleninová polévka
Španělské „španělské ptáčky“…
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Snídaňová tortilla
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci