Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Berlínské řezy II.
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Měsíčky s citronovou polevou
Ořechová roláda s rumem
Rychlé banánové lívance
Jednoduchý koláč s rebarborou a…
Německý bramborový salát
Drožďová (kvasnicová) pomazánka s…
Sirup ze smrkových výhonků
Čočkový dhál
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake