Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Velikonoční syrek
Zapečená cuketová mísa
Banánové řezy
Sumec dle baštýře Jardy
Lahodné profiteroles
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Lovošská topinka
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Italské uzly ala focaccia "fokáča"
Chili con carne
Masopustní koblihy dle časopisu F.O.O…
Španělské „španělské ptáčky“…
Krémová brokolicová polévka s česnekem
Tvarohová bábovka s vanilkou a hruškou
Turecká vejce
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Snídaňová tortilla
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci