Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tvarohové řezy trojbarevné
Patizony zapečené s hermelínem
Rybízová buchta s čokoládou
Šátečky - bezkonkurenční
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Kuře v sáčku
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Oreo muffiny
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky