Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Americká mrkvová buchta
Tvarohový koláč s meruňkami
Čočková polévka z komentářů
Žampionový salát pro mlsné
Červená tofu pomazánka
Smažené plněné kapustové listy …
Pravé italské tiramisu II.
Chili (chilli) con carne
Chléb pečený v kastrolu
Zapečený flatbread s kuřetem a…
Dršťková z bedel
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Rizoto s kuřetem a liškami
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Houbová omáčka s bramborovými buchtami